Federer wederom vader van tweeling

 

Zwitserse tennislegende Roger Federer en zijn vrouw Mirka hebben gisteravond voor de tweede keer een tweeling op de wereld gezet. Federer maakte van alle social media gebruik om meteen de geboorte van zijn twee zoontjes te delen met zijn fans: “Mirka en ik zijn zo ongelooflijk blij om hier te kunnen melden dat Leo en Lenny vanavond zijn geboren. Weer een tweeling. Een wonder!”. Leo en Lenny zijn dus de namen van de nieuwe toevoegingen aan de familie Federer, in 2009 werd de andere tweeling (Myla Rose en Charlene Riva) geboren.

De aanstaande geboorte van zijn kinderen was ook reden voor Federer om op het laatste moment af te zien van deelname aan het ATP-toernooi in Madrid deze week.

 

Lees ook:Huilende baby’s moeten helpen Federer te verliezen
Lees ook:2013: een overzicht van hoogtepunten
Lees ook:Nikolaj Davydenko laat Novak Djokovic zweten
Lees ook:ATP Finals: Favorietenrol voor oud-winnaars Federer en Djokovic
Lees ook:Becker aangesteld als nieuwe coach Djokovic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>