Huilende baby’s moeten helpen Federer te verliezen

De Canadese tennisser Frederic Niemeyer hoopt dat de pasgeboren baby’s van Roger Federer en zijn vrouw Mirka hem helpen om papa Federer te verslaan. Niemeyer treft de Zwitser in de tweede ronde van de Rogers Cup in Montreal. Dat meldden diverse buitenlandse media dinsdag.

Niemeyer hoopt dat de tweeling Charlene en Myla de kersverse ouders zo bezig houden, dat Federer niet uitgerust aan zijn partij kan beginnen. “Ik had slechts één dochter en sliep nauwelijks”, zo herinnert Niemeyer zich. ,,Roger heeft er twee, dus ik hoop dat hij helemaal niet slaapt.” Media melden dat Federer het vaderschap niet zou ontlopen. De beste tennisser van de wereld verschoont dus ook gewoon de poepluiers. En mocht Federer wat vermoeid zijn dan heeft Niemeyer alsnog een superdag nodig. De Canadees die een wildcard kreeg voor het toernooi, staat 497e op de wereldranglijst.

Lees ook:Federer wederom vader van tweeling
Lees ook:Roger Federer treft Lleyton Hewitt in derde ronde
Lees ook:Federer topfavoriet op Wimbledon
Lees ook:US Open deelname Rafael Nadal onzeker!
Lees ook:Komst van Nadal naar Ahoy hoogst onzeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>