Monte Carlo: Djokovic en Federer overtuigen, Llodra verrast

 

De nummers 2 en 4 van de wereld, Novak Djokovic en Roger Federer, hadden beide weinig moeite met hun eerste ronde partij in Monte Carlo. Djokovic won met 6-1 6-0 van de Spanjaard Albert Montanes; Federer versloeg Radek Stepanek met 6-1 6-2.

Eerder waren er wel verrassende uitslagen te noteren: zo werd de Poolse top 20-speler Jerzy Janowicz gemakkelijk verslagen door de Fransman Michael Llodra, en wist Llodra’s landgenoot Gael Monfils te winnen van de als 14e geplaatste Zuid-Afrikaan Kevin Anderson.

 

Kijk HIER voor alle uitslagen!

Lees ook:Monfils haalt finale in Montpellier
Lees ook:Botsing met ballenmeisje
Lees ook:Berdych komt met schrik vrij bij ABN-Amro WTT
Lees ook:Monte Carlo Rolex Masters van start
Lees ook:BNP Paribas Open: Update en uitslagen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Monte Carlo: Djokovic en Federer overtuigen, Llodra verrast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>