Nadal opnieuw vroeg onderuit

 

Rafael Nadal is er deze week opnieuw niet in geslaagd om verder te komen dan de kwartfinale. Vorige week strandde de nummer 1 van de wereld in Monte Carlo tegen zijn landgenoot David Ferrer, deze week ging hij in Barcelona ten onder tegen een andere landgenoot: Nicolas Almagro. De uitslag was 2-6 7-6(5) 6-4.

Het is de eerste keer dat Rafael Nadal verliest in Barcelona, sinds hij in 2003 als 16-jarige werd toegelaten tot het toernooi met een wild card. Ook de onderlinge resultaten tussen Nadal en Almagro leken van te voren sterk in het voordeel van de nummer 1; de afgelopen 10 ontmoetingen gingen allemaal naar hem.

 

Kunnen we nu dan echt vraagtekens gaan zetten bij de favorietenrol van Nadal met het oog op Roland Garros dat volgende maand begint?

 

 

Lees ook:De Belg Goffin krijgt net als Hewitt en Haas een Wimbledon wild card
Lees ook:Nadal wint Madrid dankzij opgave Nishikori
Lees ook:Haas na marathonpartij langs Verdasco
Lees ook:Jelena Jankovic komt naar Rosmalen
Lees ook:Brisbane: Dag 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>