Rubriek: Aranxta Rus

Arantxa Rus strandt in halve finale Biarritz

Arantxa Rus heeft de halve finale van het ITF-toernooi in Biarritz verloren van de Zwitserse Romina Oprandi. Het werd in de Franse plaats 6-2, 6-3. De als vijfde geplaatste Oprandi was duidelijk te sterk voor de als tweede geplaatste Rus, die in 2008 ook de halve finale in Biarritz stond.

Lees verder...

Rus verliest kansloos van Peng Shuai

Het Wimbledon sprookje van Arantxa Rus is voorbij. Ze verloor in de derde ronde kansloos van de Chinese Peng Shuai. De nummer 30 van de plaatsingslijst stapte na slechts 50 minuten als winnares van de baan: 6-1 6-2.

Lees verder...

Arantxa Rus morgen als derde op de baan

De derde ronde partij tussen Arantxa Rus en Shuai Peng staat morgen als derde gepland op baan 12. De ongeplaatste Nederlandse, neemt het op tegen de als dertigste geplaatste Chinese. De wedstrijden op baan 12 beginnen om 12.30 uur Nederlandse tijd. Er staat eerst een damesdubbel gepland en daarna volgt een beslissende 3e set van

Lees verder...

Videosamenvatting Arantxa Rus vs Samantha Stosur

Arantxa Rus heeft vandaag op Wimbledon gestunt tegen de als vijfde geplaatste Samantha Stosur. Het werden drie rare sets: 6-2 0-6 6-4. Bekijk hier de samenvatting van deze wedstrijd. Verslag lees je hier: ‘A Monster victory’ voor Arantxa Rus op Wimbledon.

Lees verder...

‘A Monster victory’ voor Arantxa Rus op Wimbledon

Arantxa Rus (uit Monster) heeft een fantastische overwinning behaald op Wimbledon. Ze won de tweede ronde van de als vijfde geplaatste Samantha Stosur. Het werden drie rare sets: 6-2 0-6 6-4. ‘A Monster victory’, noemde de BBC-verslaggever het. Na haar goede optreden op Roland Garros, is Wimbledon nu al voor Rus een succes.

Lees verder...