Topprestatie: Bertens verslaat Petrova in Montreal

foto: PetravandenBroek

Kiki Bertens heeft in de eerste ronde van het toernooi in Montreal een topprestatie geleverd. De Wateringse won van de nummer 22 van de wereld, Nadia Petrova, met  3-6, 7-6, 6-4. Arantxa Rus wist haar wedstrijd niet te winnen.

Bertens bereikte via de kwalificaties het hoofdtoernooi in Montreal. De nummer 80 van de wereld verloor op het gras van Rosmalen nog in de eerste ronde van Petrova met 6-2 6-4. Bertens speelt in de volgende ronde tegen de voormalig nummer 1, Caroline Wozniacki.

Arantxa Rus verloor in het Canadese Montreal in drie sets van de Amerikaanse Christina McHale: 3-6, 6-1, 6-3.

Lees ook:Kiki Bertens haalt ook het hoofdtoernooi in Cincinnati
Lees ook:Rus door, Haase en Bertens eruit in Rosmalen
Lees ook:US Open: Knappe zege Kiki Bertens
Lees ook:Zware loting Wimbledon voor Haase en Bertens
Lees ook:Wimbledon 2012 voorbeschouwing: dames

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>