Even voorstellen…

Over de redacteur: Oskar Knötschke
Oskar is student Film en Literatuurwetenschap met een propedeuse in Wijsbegeerte op zak en een voorliefde voor taal en journalistiek, maar ook fanatiek volger van het professioneel tennis, gediplomeerd tennisleraar en zelf actief tennisser. Op deze blog komen deze verschillende aspecten tot uiting, met een grote verscheidenheid aan tennis-gerelateerde artikelen tot gevolg. Vooraanstaand doel is interactiviteit: wees dus niet alleen een lezer, maar meng je in het gesprek! Reacties op berichten worden altijd gelezen en binnen een dag beantwoord. Ook kun je direct contact opnemen met [email protected] als je vragen of opmerkingen hebt.

Tennis.blog.nl
Op tennis.blog.nl vind je dagelijks berichten met een zo divers mogelijk aanbod aan tennisnieuws, met onder andere uitslagen en ontwikkelingen op het ATP- en WTA-circuit, belangrijke gebeurtenissen in het binnenlandse tennis, maar ook tactische en technische tips voor je eigen tennis, en zelfs aanbevelingen voor tennisboeken en -muziek! Ook via Twitter en Facebook is de blog te volgen, om extra goed op de hoogte te blijven!

Over Blog Online
Blog Online geeft sinds 2005 verschillende themablogs uit. Inmiddels zijn er meer dan 90 verschillende themablogs online en dat aantal breidt zich nog steeds uit. Inmiddels mag Blog Online zich het grootste Nederlandse netwerk van kwaliteitsblogs noemen. Maandelijks trekken de blogs meer dan 3,5 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op de tennisblog en zodoende tienduizenden tennisfans per maand bereiken? U heeft de mogelijkheid tot het plaatsten van banners, advertorials en tekstlinks. Wij staan tevens open voor leuke acties/give-aways en partnerships. Hiervoor kunnen wij ook onze social media kanalen inzetten. Voor elk budget denken we graag mee voor zo veel mogelijk exposure. Voor meer informatie bel 020 4459931 of mail naar [email protected]. Of lees hier meer algemene informatie.