Rubriek: Unicef Open

Clijsters laat halve finale schieten vanwege buikblessure

Kim Clijsters heeft zich afgemeld voor de halve finale op de Unicef Open. De Belgische titelfavoriete heeft te veel last van een buikspierblessure. Samen met haar team en op advies van de artsen heeft ze het besluit genomen tegen Urszula Radwanska niet te spelen. De publiekslieveling verlaat op deze manier jammerlijk het toernooi. Wimbledon komt

Lees verder...

Ferrer stoomt af op eindzege Unicef Open

Niets of niemand lijkt David Ferrer nog van de Unicef Open overwinning af te kunnen houden. De Spanjaard tikte gisteren Sijsling van de baan en vandaag won hij, zij het in 3 sets, van de Fransman Paire. In de finale wacht de qualifier Philipp Petzschner.

Lees verder...

Publiekslieveling Clijsters verslaat vechtjas Schiavone

Kim Clijsters heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Unicef Open. Ze versloeg met moeite de Italiaanse vechtjas Francesca Schiavone: 6-3, 7-6. Clijsters is goed op dreef in Rosmalen, waar ze aangeeft dat ze erg tevreden met haar spel is en blij dat ze zoveel wedstrijden kan spelen voordat ze naar Wimbledon gaat.

Lees verder...

Ferrer mept Sijsling van het gras

De laatste Nederlander ligt eruit in Rosmalen. De Spanjaard David Ferrer was veel te sterk voor Igor Sijsling. De eer werd aan het eind van de tweede set nog gered door 1 game te pakken. Op het gras werd het 6-0, 6-1.

Lees verder...

Rus verliest in tweede ronde Rosmalen

Arantxa Rus heeft in Rosmalen in de tweede ronde van de Zweedse Sofia Arvidsson verloren: 6-4 en 6-1. Door deze uitschakeling is de laatste Nederlandse hoop gevestigd op Sijsling, die nog in het mannentoernooi actief is.

Lees verder...

Rus door, Haase en Bertens eruit in Rosmalen

Arantxa Rus heeft vandaag de Nederlandse eer hooggehouden op het gras van Rosmalen. Zij wist op de hoofdbaan eenvoudig de Franse Pauline Parmentier te verslaan in twee sets: 6-3, 6-4. Eerder op de dag verloor daar Robin Haase van Pavic: 6-4, 7-6. Bertens ging op baan 1 onderuit tegen Petrova: 6-2 6-4.

Lees verder...

Belgische Flipkens verslaat verrassend Samantha Stosur

De Belgische Kirsten Flipkens heeft de nummer 1 van de plaatsingslijst, Samantha Stosur, verslagen tijdens de Unicef Open. De nummer 262 van de wereld was in twee sets te sterk voor de nummer 5 van de wereld: 7-6, 6-3. Hiermee verliest de Unicef Open een publiekstrekker aan de ene kant, maar de vele Belgische bezoekers

Lees verder...

Roland Garros finaliste Errani sneuvelt in eerste ronde

Sara Errani, de nummer twee van de plaatsingslijst, verloor haar eerste ronde partij op het gras van de Unicef Open van de Oekraïense Kateryna Bondarenko: 5-7, 6-3, 6-4. Het publiek op Centre Court kreeg meteen tijdens de eerste wedstrijd van de dag waar voor haar geld.  

Lees verder...

Jelena Jankovic komt naar Rosmalen

De voormalig nummer één van de wereld, Jelena Jankovic, is toegevoegd aan het deelnemersveld van de UNICEF Open, het internationale grastennistoernooi dat volgende week wordt gespeeld in Rosmalen. Samen met Kim Clijsters en Juan Carlos Ferrero zijn er nu drie deelnemers die de nummer 1 positie hebben behaald. David Ferrer,  Samantha Stosur en Sara Errani

Lees verder...