Jelena Jankovic komt naar Rosmalen

De voormalig nummer één van de wereld, Jelena Jankovic, is toegevoegd aan het deelnemersveld van de UNICEF Open, het internationale grastennistoernooi dat volgende week wordt gespeeld in Rosmalen.

Samen met Kim Clijsters en Juan Carlos Ferrero zijn er nu drie deelnemers die de nummer 1 positie hebben behaald. David Ferrer,  Samantha Stosur en Sara Errani laten met hun halve finaleplaats op Roland Garros zien in topvorm te verkeren. Aangevuld met Francesca Schiavone, Dominika Cibulkova, Maria Kirilenko, Yanina Wickmayer en Xavier Malisse is het internationale deelnemersveld zeer aantrekkelijk.

 

Ook Nederland is goed vertegenwoordigd op de grasbanen van Rosmalen. Met deelname van Robin Haase, Igor Sijsling, Michaëlla Krajicek, Kiki Bertens en Arantxa Rus zijn alle toppers van de partij. Arantxa staat op het moment ingeschreven in het kwalificatietoernooi maar heeft kans om rechtstreeks deel te nemen aan het hoofdtoernooi indien er nog een Wild Card beschikbaar komt. Via een Wild Card is Indy de Vroome toegelaten tot het kwalificatietoernooi.

Lees ook:Rus door, Haase en Bertens eruit in Rosmalen
Lees ook:US Open: Knappe zege Kiki Bertens
Lees ook:Sijsling versus Cipolla in kwalificaties Australian Open
Lees ook:Zware loting Wimbledon voor Haase en Bertens
Lees ook:Terugkeer Bertens na enkelblessure

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>