Sijsling treft Ferrer in kwartfinale Unicef Open

Igor Sijsling heeft de laatste acht bereikt van het Unicef Open in Rosmalen. Hij versloeg de Belg Olivier Rochus: 7-5 7-6 (4). In de kwartfinale speelt Sijsling tegen de als eerst geplaatste Spanjaard David Ferrer. Sijsling is de laatste Nederlander in het enkelspel.

Sijsling moest stevig aan de bak tegen de nummer 68 van de wereld. “Het was een zwaarbevochten overwinning”, verklaarde Sijsling na afloop aan stadionspeaker Edward van Cuilenborg. “Rochus speelt goed, hij blijft laag bij de grond waardoor de ballen lekker doorstuiteren. Gelukkig bleef ik goed serveren. We hebben af en toe mooie punten tegen elkaar gespeeld.”

Lees ook:Igor Sijsling boekt fraaie zege in tweede ronde Chuncheon
Lees ook:Igor Sijsling worstelt en komt boven?
Lees ook:Williams in eerste ronde Charleston verslagen
Lees ook:Wie gaat Siemerink selecteren voor de Davis-Cup?
Lees ook:Ferrer mept Sijsling van het gras

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>