Rubriek: Robin Haase

US Open: Haase en Krajicek komen morgen in actie

Van de vijf Nederlandse deelnemers aan de US Open komen er morgen twee in actie. Robin Haase neemt het in de eerste ronde op tegen Feliciano Lopez. En Michaella Krajicek treft de Française Pauline Parmentier. Wat mogen we van Haase en Kraijcek verwachten? Sijsling, Bertens en Rus komen mogen dinsdag de baan op.

Lees verder...

Olympische Spelen in één dag voorbij voor Haase

Het Olympische avontuur was voor Robin Haase van korte duur. Eerder vandaag verloor hij zijn enkelpartij van Gasquet en zojuist ging hij samen met Jean-Julien Rojer onderuit in de dubbel. Deze wedstrijd werd in drie sets verloren van het Indiase duo Leander Paes/Vishnu Vardhan: 7-6 4-6 6-2.

Lees verder...

Robin Haase verliest van Nadal-killer Rosol

Robin Haase heeft vandaag in Stuttgart niet kunnen winnen van Lukas Rosol, de man die op Wimbledon Rafael Nadal versloeg. De als vijfde geplaatste Haase verloor nipt van de nummer 103  in twee sets met 6-4 7-5. De komende twee weken speelt Haase nog toernooien in Duitsland en daarna mag hij aantreden op de Olympische

Lees verder...

Robin Haase speelt tegen Nadal-killer Rosol

Robin Haase speelt in de eerste ronde van het toernooi in Stuttgart tegen Lukas Rosol. De Tsjech met de kanonskogels won op Wimbledon verrassend in de tweede ronde van Rafael Nadal. Dat was op gras en een eenmalige opleving van de Tsjech. Haase gaat het duel op gravel winnen!

Lees verder...

Olympische Spelen: Haase twee onderdelen, geen wildcard voor Krajicek

Vandaag is bekend gemaakt dat Robin Haase naast het enkelspel ook in de herendubbel meedoet aan de Olympische Spelen In Londen. Hij vormt dit duo met Jean-Julien Rojer. Micha Krajicek kreeg geen wildcard voor de Spelen. Dit zijn de conclusies uit de plaatsingslijst voor het Olympische tennistoernooi, die werd vrijgegeven door de internationale tennisfederatie (ITF).

Lees verder...