Monte Carlo Rolex Masters van start

 

Het grote Masters toernooi van Monte Carlo vindt deze week plaats. Novak Djokovic zal proberen zijn titel te verdedigen; Rafael Nadal is uit op zijn negende (!) titel bij dit toernooi. Roger Federer kan een plek in de top 3 van de wereld heroveren, mits hij goed presteert en zijn landgenoot Stanislas Wawrinka ondermaats speelt.

De als 10e geplaatste Italiaan Fabio Fognini had wat opstartproblemen in zijn eerste ronde partij tegen Joao Sousa, maar wist toch met 5-7 7-5 6-4 te winnen. Vandaag komen onder andere Jo-Wilfried Tsonga en Philipp Kohlschreiber tegen elkaar in actie, ook treffen Gael Monfils en Kevin Anderson elkaar al in de eerste ronde. Dit geeft aan hoe hoog het niveau is deze week: vrijwel elke top 40 speler is aanwezig!

 

Kijk voor het volledige speelschema HIER

 

Lees ook:Tie-breaks leiden Murray en Tsonga naar de halve finale
Lees ook:Murray moeizaam door naar kwartfinale ABN Amro WTT
Lees ook:Djokovic zonder te spelen door naar halve finale Dubai
Lees ook:Gulbis wint ATP-toernooi van Marseille
Lees ook:Wimbledon 2012: welke 8 mannen pakken vandaag de winst?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>