De Belg Goffin krijgt net als Hewitt en Haas een Wimbledon wild card

Door zijn goede prestaties op het gravel van Roland Garros krijgt het Belgische talent David Goffin een wild card voor Wimbledon. De Belg haalde in Parijs de kwartfinales en wist daarin met goed tennis een set van zijn idool Roger Federer af te snoepen.  Behalve Goffin krijgen ook oud-Wimbledon kampioen Lleyton Hewitt en de veteraan Tommy Haas een wild card voor het Grand Slam dat 25 juni begint.

Bij de vrouwen krijgen Virginie Razzano en Yaroslava Shvedova een wild card voor Wimbledon. Razzano versloeg op Roland Garros Serena Williams in de eerste ronde en Shvedova haalde onverwacht de kwartfinales. Nu mogen zij op gras hun talenten laten zien.

Lees ook:Kiki Bertens zet makkelijk de geplaatste Safarova opzij
Lees ook:WoensdagWeetje: Wawrinka’s Weergaloze Winst!
Lees ook:Haas na marathonpartij langs Verdasco
Lees ook:Wimbledon 2012 dag 2: Nadal en Kvitova komen traag op gang
Lees ook:Jelena Jankovic komt naar Rosmalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>