Nikolaj Davydenko laat Novak Djokovic zweten

Novak Djokovic heeft zoals verwacht de eerste poulewedstrijd bij de ATP World Tour Finals in winst om kunnen zetten. Al moest de Serviër diep gaan, na drie lange sets moest zijn tegenstander Nikolaj Davydenko zich gewonnen geven. De Rus pakte het eerste bedrijf met 3-6. Djokovic herstelde de verhoudingen met 6-4 om in de derde set uiteindelijk met 7-5 aan het langste eind te trekken.

De als derde geplaatste Djokovic is in mijn ogen samen met Federer favoriet. De titelverdediger etaleerde de laatste weken een uitstekende vorm. De andere poulewedstrijd eindigde gisteren trouwens in een overwinning voor Robin Söderling. De Zweed verraste Rafaël Nadal met 6-4 en 6-4.

Vandaag komen de spelers uit groep A weer in actie. Fernando Verdasco treft US Open winnaar Juan Martin del Potro en vanavond wacht het titanengevecht tussen Federer en zijn angstgegner Andy Murray.

Lees ook:ATP Finals: Robin Söderling klopt Rafaël Nadal opnieuw
Lees ook:Rafaël Nadal kan na verlies zijn vizier richten op de Davis Cup
Lees ook:Federer loot Murray en Del Potro, Nadal versus Djokovic
Lees ook:ATP Finals: Federer treft Davydenko, Del Potro versus Söderling
Lees ook:Novak Djokovic is de man in vorm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>