Olympische Spelen: Federer, Djokovic en Murray in straight sets naar de halve finales

Het vaste halve finale trio Federer, Djokovic en Murray is er weer in geslaagd om een plekje te bemachtigen voor de laatste vier op het gras van Wimbledon. Zwaar hadden de mannen het vandaag niet. In twee gewonnen sets klaarden ze de klus.

Roger Federer ontdeed zich van servicekanon John Isner in een degelijke 6-4 7-6. De Zwitser treft in de halve finale weer een servicekanon: de Argentijn Del Potro (8). Hij versloeg met 6-4 7-4 de Japanner Nishikori.

Andy Murray had voor eigen publiek weinig moeite met de Spanjaard Almagro: 6-4 6-1. Op papier had de als tweede geplaatste Djokovic de zwaarste tegenstander: de Fransman Tsonga (5). Echt spannend werd het niet: 6-1 7-5 voor de Serviër. Djokovic en Murray spelen de halve finale tegen elkaar.  

Als Murray en Federer winnen krijgen we een herhaling van de afgelopen Wimbledonfinale, die Federer won.

Lees ook:Herhaling gevecht om bronzen medaille: Djokovic-Del Potro
Lees ook:Tie-breaks leiden Murray en Tsonga naar de halve finale
Lees ook:Roger Federer en Andy Murray laten zich niet verrassen
Lees ook:Nadal wint Madrid dankzij opgave Nishikori
Lees ook:Olympische Spelen: Murray en Djokovic eenvoudig door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>