Olympische Spelen: Murray en Djokovic eenvoudig door

De toppers Murray en Djokovic hebben zich eenvoudig geplaatst voor de derde ronde van het olympische tennistoernooi. De Brit won met 6-2 6-4 van de Fin Jarkko Nieminen. Djokovic versloeg de Amerikaan Andy Roddick met duidelijke cijfers: 6-2 6-1.

Murray speelt in de volgende ronde tegen de Cyprioot Baghdatis. Hij won vandaag van de Fransman Gasquet, de bedwinger van Robin Haase. Het werd 6-4 6-4. De volgende tegenstander van Djokovic is ‘veteraan’ Hewitt. De Australiër versloeg de als dertiende geplaatste Cilic met  6-4 7-5.

Lees ook:Federer versus Hewitt in vierde ronde Melbourne
Lees ook:Toernooizege voor Djokovic, Tsonga en Koeznetsova
Lees ook:Olympische Spelen: Federer, Djokovic en Murray in straight sets naar de halve finales
Lees ook:Novak Djokovic en Lleyton Hewitt blijven winnen
Lees ook:Roddick en Hewitt overtuigend naar tweede ronde US Open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>