Herhaling gevecht om bronzen medaille: Djokovic-Del Potro

Eén van de halve finales in Cincinatti wordt een herhaling van het olympische bronzengevecht: Novak Djokovic tegen Juan Martin del Potro. In Londen ging Del Potro verrassend met de plak naar huis. Djokovic kan nu revanche nemen. De nummer twee van de wereld won zijn kwartfinale met 6-3,6-2 van Marin Cilic. Del Potro was te sterk voor Jeremy Chardy: 6-3 6-2.

Het Argentijnse servicekanon verloor maar amper een punt op zijn eigen service en liet zo Chardy kansloos. De Fransman, die als lucky loser in het toernooi kwam, had eerder gestunt door olympisch kampioen Andy Murray en Andy Roddick te verslaan.

Federer ook naar halve finales
De andere halve finale gaat tussen Roger Federer en zijn landgenoot Wawrinka. De als eerste geplaatste Federer was te sterk voor Mardy Fish: 6-3 7-6. Wawrinka plaatste zich voor de halve finale door de Milos Raonic te verslaan: 2-6, 7-6, 6-4.

Lees ook:Serena Williams speelt finale Stanford tegen lucky loser Vandeweghe
Lees ook:Ultieme test voor de US Open: Federer vs Djokovic
Lees ook:US Open dag 10 mannen: Berdych stunt, verslaat Federer
Lees ook:Serena Williams wint finale Stanford van lucky loser Vandeweghe
Lees ook:De Bakker overleeft openingsronde in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>