Olympische Spelen: titelverdedigers Federer en Wawrinka klaar met dubbelen

Roger Federer weet nu ook hoe het is om op gras te verliezen. De Zwitser heeft met zijn landgenoot Stanislas Wawrinka hun Olympische dubbeltitel niet met succes verdedigd. De mannen, die in Peking olympisch goud wonnen gingen in Londen in de tweede ronde onderuit tegen het Israëlische duo Jonathan Erlich/Andy Ram: 1-6, 7-6, 6-3.

Het leek een eenvoudige winst voor de Zwitsers te worde, die in korte tijd de eerste set wonnen met 6-1. In de tweede set kregen ze geen kansen, verloren de tie-break en het Israëlische duo kreeg de overhand en won de wedstrijd. Vlaggendrager Wawrinka is klaar op de Spelen, Federer is nog actief in het enkelspel.

Lees ook:Federer laat Wawrinka de Zwitserse vlag dragen
Lees ook:Olympische Spelen: Federer en Serena Williams met gemak door
Lees ook:Haase geeft wedstrijd weg en laat Nederland kansloos in de Davis Cup
Lees ook:Zwitserland op volle sterkte tegen een Servië zonder Djokovic
Lees ook:Wimbledon 2012 dag 2: Nadal en Kvitova komen traag op gang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>