Federer laat Wawrinka de Zwitserse vlag dragen

Stanislas Wawrinka draagt vrijdag de Zwitserse vlag tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Roger Federer geeft de eer aan zijn dubbelpartner. Federer droeg zelf al twee keer eerder de vlag.

Federer was in eerste instantie de Zwitserse vlaggendrager, maar na zijn zege op Wimbledon liet hij al weten wellicht de eer aan een ander te laten. Tijdens de vorige twee Spelen droeg Federer de vlag. In 2008 won hij samen met Wawrinka het goud tijdens het dubbelspel. De mannen zijn de enige twee tennissers die voor Zwitserland uitkomen op de Spelen.

Lees ook:Wimbledonkampioen Roger Federer twee keer in Nederland in actie
Lees ook:Federer en Wawrinka geven Zwitsers publiek reden tot juichen
Lees ook:Federer wint van sterke De Bakker: 1-0 Zwitserland
Lees ook:Ultieme test voor de US Open: Federer vs Djokovic
Lees ook:Olympische spelen 2012: bonte outfits voor de openingsceremonie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>