Overwerk voor Djokovic; Davydenko in topvorm

DjokovicNovak Djokovic (foto) en Nikolaj Davydenko hebben op de Australian Open de laatste 32 bereikt. Djokovic had daar in de tweede ronde vier sets voor nodig, Davydenko kende geen overwerk.

De Servische nummer 3 van de wereld moest het opnemen tegen Marco Chiudinelli uit Zwitser. De landgenoot van Roger Federer pakte het eerste bedrijf met 3-6, maar kon in de rest van de partij de versnelling van Djokovic niet beantwoorden. De ’Djoker’ zegevierde met 6-1, 6-1 en 6-3.

Nikolaj Davydenko is in topvorm. De Russische mondiale nummer 6 gunde zijn tegenstander Ilja Martsjenko uit de Oekraïne slechts zes games. Eindstand van de wedstrijd was 6-3, 6-3 en 6-0. Davydenko treft in de strijd om een plaats in de vierde ronde de Argentijn Juan Monaco. Djokovic stuit op Denis Istomin uit Oezbekistan.

Lees ook:Djokovic en Davydenko in kwartfinales Melbourne
Lees ook:Davydenko elimineert Federer in halve finale ATP Finals
Lees ook:Djokovic wint Servisch duel, Davydenko geeft op
Lees ook:Nikolaj Davydenko pakt met ATP Finals zijn eerste grote prijs
Lees ook:Federer elimineert Davydenko in kwartfinale Australian Open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>