Pironkova en Tomic blijven verrassen in Sydney

De Bulgaarse qualifier Tsvetana Pironkova heeft opnieuw voor een verrassende uitslag gezorgd in Sydney: voor de tweede keer deze week versloeg ze een top 10 speelster in straight sets. Na eerder Sara Errani naar huis te hebben gestuurd was het nu de beurt aan de als tweede geplaatste Petra Kvitova: 6-4 6-3 was de uitslag. Aan de andere kant van het schema deed de Duitse Angelique Kerber wat er van haar verwacht werd en versloeg Madison Keys met duidelijke cijfers: 6-4 6-2.

 

 

Bij het herentoernooi zijn er twee opvallende namen in de halve finales te vinden: de qualifier Sergiy Stakhovsky en de thuisfavoriet Bernard Tomic, beide ongeplaatst en beide hun kwartfinale zonder kleerscheuren doorgekomen. Aan de andere kant van het schema vinden we de 1e en 4e geplaatsten: Juan-Martin Del Potro en Dmitry Tursunov, die beide weer wat meer moeite hadden in hun voorafgaande ronde. Favorieten voor de finale lijken op dit moment Del Potro en Tomic. Tursunov zal het de Argentijn nog wel knap lastig kunnen maken, Stakhosvky zal denk ik met zijn toch hier en daar fragiel ogende service-volley spel niet opgewassen zijn tegen Tomic’ krachtige spel in huidige vorm.

 

De volledige lijsten van Sydney zijn hier te vinden:
Heren
Dames

En voor de uitslagen van overige toernooien van vandaag kan je hier terecht:
Hobart (WTA)
Auckland (ATP)

 

Morgen en dit weekend weer uitgebreidere verslagen van de gespeelde partijen!

Lees ook:Del Potro en Kvitova houden zich staande in Sydney
Lees ook:Del Potro onaantastbaar in Sydney
Lees ook:Ferrer onderuit in Auckland
Lees ook:Ook Radwanska en Wozniacki uitgeschakeld in Sydney
Lees ook:Federer opent tegen Rus Andrejev; Nadal loot thuisspeler Luczak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>