Lot koppelt Thiemo de Bakker aan Rajeev Ram; Robin Haase treft qualifier

HaaseThiemo de Bakker en Robin Haase (foto) hebben redelijk gunstige vooruitzichten om de tweede ronde van het ATP-toernooi in Chennai te bereiken. Dat blijkt uit de loting die is verricht in de Indiase stad.

Beide landgenoten zijn rechtstreeks toegelaten tot de hoofdtabel. In de eerste ronde lijkt De Bakker de lastigste opgave te wachten. De Amerikaan Rajeev Ram (ATP-79) is zijn opponent. Ram is ook een erkend dubbelspeler en in het enkelspel in Chennai als achtste geplaatst. Niettemin zal De Bakker zeker kansen ruiken. De tegenstander van Robin Haase is nog niet bekend. Hij zal de degens kruisen met een speler uit het kwalificatietoernooi.

Mochten zowel Haase als De Bakker de eerste ronde weten te overleven, dan komt er een Nederlands onderonsje voor een plaats in de kwartfinale. Maar zover is het nog lang niet. Laten we in ieder geval al blij zijn dat twee Nederlanders direct toegelaten zijn in een buitenlands ATP-toernooi. Voor mijn gevoel is dat al jaren geleden. Overigens is Robin Söderling als eerste geplaatst in India.

Lees ook:Nederlands onderonsje in Chennai na zege Robin Haase
Lees ook:Thiemo de Bakker naar hoogste notering ooit
Lees ook:Thiemo de Bakker overtuigend naar tweede ronde Chennai
Lees ook:Winst voor Thiemo de Bakker in confrontatie met Robin Haase
Lees ook:Robin Haase stuit in Chennai op Taiwanees Yang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>