Tennissensatie Melanie Oudin uit hotelkamer gezet

En ik maar denken dat een kwartfinalist op de US Open zich geen zorgen hoeft te maken om zijn/haar verblijf. Niet dus! De Amerikaanse sensatie Melanie Oudin is gewoon het hotel uitgezet. Dat melden verschillende buitenlandse media.

De reden dat tiener Oudin het hotel Times Square in New York moest verlaten, is ook wel mooi. De manager van de tennisster had er bij de reservering niet op gerekend dat Oudin zo lang in het toernooi zou zitten. De tiener, die in de eerste vier rondes vier Russinnen elimineerde (waaronder Dementieva en Sjarapova), kon haar verblijf niet verlengen en moest op zoek naar een nieuwe slaapplek. De mededeling werd op een vrij bitse toon door de receptioniste gemeld. Verlengen bleek onmogelijk. Inmiddels heeft Oudiweer een kamer gevonden, schrijven diverse media.

Inmiddels zal ze zich weer concentreren op haar wedstrijd. In de kwartfinale treft de 17-jarige Amerikaanse de Deense Caroline Wozniacki, één van de tennissters die dit jaar grote sprongen voorwaarts heeft gezet. Wozniacki is als 9e geplaatst in New York.

Lees ook:Tiener Melanie Oudin blijft stunten op US Open
Lees ook:Topspeelsters uitgeschakeld in tweede ronde US Open
Lees ook:Jonge meiden schakelen Safina en Sjarapova uit
Lees ook:Caroline Wozniacki maakt einde aan zegereeks Melanie Oudin
Lees ook:Kim Clijsters al op 19e plaats van wereldranglijst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>