Tiener Melanie Oudin blijft stunten op US Open

De Amerikaanse tiener Melanie Oudin blijft stunten in New York. Na zeges op onder meer Maria Sjarapova en Elena Dementieva bleek Oudin ook te sterk voor Nadja Petrova. De Russin was als dertiende geplaatst op de US Open.

Oudin toonde aan over veel veerkracht te beschikken. Na de eerste set zag het er namelijk niet uit dat ze zich bij de laatste acht zou scharen. Petrova trok deze set met 6-1 makkelijk naar zich toe. Oudin beet zich in het vervolg echter vast in de Russin en dwong na een spannende tiebreak (8-6) een derde set af. Het beslissende bedrijf trok de Amerikaanse tiener uiteindelijk met 6-3 naar zich toe.

De nummer 70 van de wereld zal in de kwartfinale wederom op een topper stuiten. Ze treft de winnaar van de partij tussen de Deense Caroline Wozniacki en de Russin Svetlana Koeznetsova. Zij zijn als 9e en 6e geplaatst in New York. Oudin speelde dit toernooi alleen nog maar tegen Russinnen.

Lees ook:Tennissensatie Melanie Oudin uit hotelkamer gezet
Lees ook:Jonge meiden schakelen Safina en Sjarapova uit
Lees ook:Topspeelsters uitgeschakeld in tweede ronde US Open
Lees ook:Henin elimineert reuzendoder Petrova in kwartfinale
Lees ook:Federer en Djokovic in vier sets naar halve finale US Open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>