VrijdagVideo: Murray en Serena proberen Federer’s trickshot

Voor deze druilerige vrijdag weer een Vrolijke VrijdagVideo. We zien eerst Roger Federer in het befaamde (wat mij betreft in scène gezette) filmpje met zijn “service-truc”: hij nodigt iemand uit om een flesje op zijn hoofd te zetten, wat hij er vervolgens met een vrij hard geslagen service af probeert te slaan. Vervolgens zien we Andy Murray dit proberen bij Britse komiek James Corden, zien we Serena Williams het proberen bij een sparringspartner en zien we Maria Sharapova het proberen bij Novak Djokovic (overigens nog slechter in scène gezet dan het origineel). Al met al een vermakelijk filmpje zo vlak voor het weekend!

 

Lees ook:Olympisch tenniskampioen Murray heeft zijn eigen postzegel
Lees ook:Ballenjongen steelt de show in partij Andy Murray
Lees ook:Finale Wimbledon 2012: herenfinale om 15.00 uur
Lees ook:Wimbledon 2012: titel voor Koning Federer of Prins Murray?
Lees ook:Venus worstelt, Serena makkelijk naar tweede ronde US Open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>