Olympisch tenniskampioen Murray heeft zijn eigen postzegel

Royal Mail

Andy Murray is direct na zijn gouden plak door de Royal Mail al vereeuwigd op een postzegel. De site van de Britse post ligt er op het moment van dit schrijven uit vanwege de grote drukte. Het lijkt erop dat alle Britten hun held op een postzegel willen hebben. In Murray’s woonplaats Dunblane is bovendien de rode brievenbus goud geschilderd.  

De Britse post maakt direct na winst van een gouden medaille een postzegel van de kampioen. Inmiddels kunnen ze er al 18 tellen.

Murray versloeg tijdens zijn olympische finale heel verrassend de Zwitser Roger Federer met 6-2, 6-1, 6-4. Murray is daarmee de eerste Britse man sinds 1908 die de gouden medaille in het enkelspel wint.  

Shop Royal Mail.

Lees ook:Novak Djokovic is eindelijk weer eens de sterkste
Lees ook:Olympische Spelen: Goud voor Murray, ‘slechts’ zilver voor Federer
Lees ook:Zwarte markt profiteert van Murray-gekte
Lees ook:Vergeer en Van Koot strijden vandaag om paralympisch goud
Lees ook:Olympische Spelen 2012: speelschema’s tennis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>