Kerstcadeau-ideeën voor tennissers: #5 Voor de gulle gever…

Ben je als kerstman dit jaar in een hele goede stemming? Heb je ondanks de recessie net een promotie gekregen? Of wil je jouw favoriete tennisser gewoon verwennen deze kerst? Dan zijn de nieuwe geheel personaliseerbare rackets van Head een perfecte uitkomst! We weten allemaal dat proftennissers niet met de rackets spelen die wij in onze handen hebben: de “fabrieksrackets” laten ze links liggen voor de rackets die ze speciaal hebben laten maken door de producenten. Nu kunnen wij amateurs dit ook gemakkelijk doen via de webshop van Head, voor een prijs van rond de 350 euro per racket.


 

In het bovenstaande filmpje wordt het principe vrij duidelijk uitgelegd door Novak Djokovic, die laat zien dat je op de site van Head rackets kunt bestellen in de door jouw gewenste kleur, grip, gewicht en gewichtsverdeling. Daarnaast kun je je het racket helemaal eigen maken door de opmaak te personaliseren en er een naam of persoonlijke boodschap op te laten zetten. Nadeel is dat de prijs niet helemaal te vergelijken is met rackets die nu beschikbaar zijn in de sportwinkels, maar groot voordeel is dat tennissers nu in staat zullen zijn om hun eigen racket samen te stellen, precies zoals zij dat willen. Dit zal niet alleen prestatiebevorderend werken, maar ook blessures voorkomen.

Bovendien is het een bemoedigende ontwikkeling dat Head deze stap gezet heeft, en het kan haast niet anders dan dat andere fabrikanten gaan volgen. En dan is het een kwestie van tijd voordat de prijzen iets betaalbaarder zullen worden. Maar daarmee wordt ook de exclusiviteit minder, dus als je het er nu voor over hebt en je iemand een heel succesvol tennisjaar gunt kun je hem een persoonlijk Head tennisracket cadeau doen!

Wel snel zijn, nog maar 3 nachtjes slapen totdat het zover is!

Lees ook:Futuristisch racket met twee grips
Lees ook:Kerstcadeau-ideeën voor tennissers: #4 Legale doping voor de prestatieve tennisser!
Lees ook:Kerstcadeau-ideeën voor tennissers! #1 A Volley Jolly Christmas
Lees ook:Kerstcadeau-ideeën voor tennissers: #6 Voor de echte tennisfanaten!
Lees ook:Tennisblessures: de tenniselleboog nader bekeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>