Kerstcadeau-ideeën voor tennissers! #1 A Volley Jolly Christmas

Cadeaus kopen is voor iedereen een andere ervaring: de één vindt het geweldig, de ander verschrikkelijk, maar wat elke gulle gever zal herkennen is die ene achternicht of schoonvader of zwager of wat dan ook waarvoor je geen flauw benul hebt wat je moet kopen. Hobby’s weet je meestal wel. Ja hij tennist, maar wat moet je dan, een racket voor hem kopen? Nee, die zal hij wel hebben. Voor de inspiratieloze kerstman of kerstvrouw geef ik de komende dagen tips voor leuke kerstcadeaus voor tennissers!

 

Mijn eerste tip voor deze tenniskerst zal de toon meteen goed zetten: veel kerstiger dan kerstversieringen wordt het niet. En voor de echte die-hard tennisfans zal het natuurlijk een feest zijn om hun huis en boom te kunnen aankleden met tennis-kerstversieringen! Mijn ontdekking van deze wonderbaarlijke verschijningen op verscheidene Amerikaanse websites was voor mij een enorme eye-opener. Waarom hebben we dat niet in Nederland? Waarom verkopen onze favoriete Nederlandse warenhuizen geen tennisornamenten om in de boom te hangen?

En een nog veel meer prangende kwestie: waarom heb ik niet zelf bedacht om van een tennisbal een kerstbal te knutselen door er simpelweg een haakje in te steken? Geef ze een paar kleurtjes en je hebt een prachtig versierde boom. Ben je ook meteen van je oude tennisballen af!

 

 

Het argument voor de ballen zelf in elkaar knutselen is voor ons Nederlanders wel een goede, want de meeste Amerikaanse winkels (zoals deze, gutsandglorytennis, met eigenlijk de meest complete en geinige collectie) verzenden hun breekbare prullaria niet naar landen buiten Noord-Amerika. Er zijn webshops te vinden die dit wel doen, waarvan womenstennisworld de leukste verzameling heeft, maar de prijs/tijdsduur van de verzending zijn dan waarschijnlijk niet helemaal meer de moeite waard.

Al is deze eerste post over dit onderwerp niet direct als cadeautip bedoeld (alhoewel een echt tennisgekke oom best blij worden van een paar mooie zelfgemaakte tennisversieringen voor in en om het huis) het is wel een leuke tip om in de voorbereiding op kerst de boel mooi aan te kleden, zonder onze lievelingssport tijdens de donkere dagen uit het oog te verliezen!

Welk tennishart wordt hier nou niet warm van?

Hou de blog de komende tijd in de gaten voor elke dag een nieuwe cadeautip!

 

Lees ook:Kerstcadeau-ideeën voor tennissers: #7 Last minute toppers!
Lees ook:Kerstcadeau-ideeën voor tennissers: #6 Voor de echte tennisfanaten!
Lees ook:Fit blijven tijdens en na de feestdagen!
Lees ook:Kerstcadeau-ideeën voor tennissers: #2 Het tennisboek van het jaar!
Lees ook:Williams in eerste ronde Charleston verslagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>