Williams in eerste ronde Charleston verslagen

 

Serena Williams, de onbetwiste nummer 1 van de wereld, zeker na haar overwinning in Miami van afgelopen zaterdag, is bij het WTA-toernooi van Charleston meteen in de eerste ronde verslagen door de relatief onbekende nummer 78 van de wereld Jana Cepelova met 6-4 6-4.

Zelf meldde Serena na afloop dat ze toe is aan rust, een flinke vakantie is het eerstvolgende op haar programma: “Ik heb de afgelopen jaren elke dag zo hard getraind, ik ben nu gewoon echt toe aan een paar weken zonder tennis aan mijn hoofd. Ik ga lekker op vakantie, dan kan ik even tot mezelf komen en komt het voor het gravelseizoen wel weer goed.”.

Het eerstvolgende toernooi waar Williams in actie zal komen is hoogstwaarschijnlijk het toernooi in Madrid, dat begin mei plaatsvindt.

Lees ook:Titelfavorieten Federer en Williams zonder vertraging verder
Lees ook:Kim Clijsters wipt landgenote Flipkens uit US Open
Lees ook:Even geen tennisblog!
Lees ook:Pironkova en Muguruza pakken beide eerste WTA-titel
Lees ook:Serena Williams serveert titelverdedigster Kvitova uit Wimbledon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>