Thiemo de Bakker: ‘Fransen moeten met de billen bloot’

Tennis;algemeen3Thiemo de Bakker sprak na zijn zege op Gaël Monfils voor de camera van Sport1 over zijn beste wedstrijd ooit die hij vier sets lang vol wist te houden. “Het zat allemaal mee. Vanaf het eerste punt zat ik in de wedstrijd. De Fransen moeten nu met de billen bloot”, zei De Bakker.

Nederlands beste tennisser liet fantastische punten zien en klopte nummer 13 van de wereld Gaël Monfils in vier sets. Daardoor staat Nederland in de Daviscupontmoeting met de Fransen op een 1-0 voorsprong. Vooral enkele dropshots bleken effectief. ”Monfils is een jongen die veel teruggeeft. Gelukkig varieerde ik heel goed. Het was belangrijk dat ik die dropshots ook gaf”, aldus de speler die morgen zijn 21e verjaardag viert tegenover Sport1. 

Jesse Huta Galung speelt in de tweede enkelpartij versus Jo-Wilfried Tsonga, de nummer 7 van de wereld. Tsonga is de kopman van het Frankrijk van teamcaptain Guy Forget. Huta Galung kan vrijuit spelen en heeft helemaal niets te verliezen.

Lees ook:Jesse Huta Galung delft onderspit tegen Jo-Wilfried Tsonga
Lees ook:Nederland na dubbelspel op achterstand in Davis Cup
Lees ook:Imponerende Thiemo de Bakker zet Nederland op voorsprong
Lees ook:Jesse Huta Galung aan de bak in Davis Cup, Sluiter haakt af
Lees ook:DC: Tsonga vloert De Bakker en Nederland definitief

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thiemo de Bakker: ‘Fransen moeten met de billen bloot’

  1. André

    Sensationeel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>