Rus tegen onbekende Oekraïense; Krajicek treft Feuerstein

arantxa rusArantxa Rus en Michaëlla Krajicek weten wie hun opponent zal zijn in de eerste ronde van het kwalificatietoernooi voor de Australian Open. Beide Nederlandse vrouwen hebben een loting die perspectief biedt.

Arantxa Rus begint tegen Kristina Antoniychuk uit de Oekraïne. Zij is de nummer 212 van de wereld. Arantxa Rus kwam dit jaar wegens een polsblessure nog niet in actie. Mogelijk mist ze dus spelritme. Laten we hopen dat het haar niet zal opbreken. Rus is als zesde geplaatst in het kwalificatietoernooi.

Misa Krajicek begint tegen de Francaise Claire Feuerstein, de mondiale nummer 173. Krajicek zelf staat ruim veertig plaatsen hoger op de WTA-lijst. In de tweede ronde zou de Kleine Kraai eventueel op de jonge Britse Laura Robson kunnen stuiten. Om het hoofdtoernooi te bereiken moeten beide tennissters drie rondes winnen.

Lees ook:Misa Krajicek opent het jaar met een overwinning
Lees ook:Krajicek loot Parmentier in kwalificaties Monterrey
Lees ook:Verlies Arantxa Rus; Misa Krajicek verder in kwalificaties
Lees ook:Serena Williams lost Safina weer af; Rus passeert Krajicek
Lees ook:Misa Krajicek en Arantxa Rus sneuvelen in kwartfinales

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>