Misa Krajicek en Arantxa Rus sneuvelen in kwartfinales

MisaKrajicekMichaëlla Krajicek (foto) en Arantxa Rus zijn beiden in de kwartfinales van het challengertoernooi in Poitiers gesneuveld. De twee beste speelsters van Nederland gingen beiden in twee sets onderuit.

Als eerste sneuvelde Krajicek. Op het hardcourt kon de Kleine Kraai onvoldoende een vuist maken tegen de Zweedse Sofia Arvidsson. Met 4-6 en 2-6 ging Krajicek onderuit. Desondanks waren er eerder deze week wel twee mooie overwinningen. Al met al een goede week voor Misa Krajicek, die deze week haar rentree in wedstrijdverband maakte. Ze sukkelde wekenlang met een polsblessure.

Ook Arantxa Rus mag terugkijken op een goede tennisweek. Hoewel ze in haar partij om een plaats bij de laatste vier van de Francaise Pauline Parmentier verloor (4-6 en 4-6), kan Rus toch met opgeheven hoofd Frankrijk verlaten. De speelster uit Monster overleefde drie kwalificatierondes en twee ronden in het hoofdtoernooi. Hopelijk kunnen beide speelsters deze lijn de komende weken doortrekken.

Lees ook:Misa Krajicek sneuvelt vroeg in kwalificaties Monterrey
Lees ook:Misa Krajicek stoot in Nantes door naar kwartfinales
Lees ook:Misa Krajicek en Arantxa Rus ronde verder in Nantes
Lees ook:Arantxa Rus en Misa Krajicek zakken op WTA-ranking
Lees ook:Misa Krajicek dringt in Poitiers door tot kwartfinale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>