Misa Krajicek dringt in Poitiers door tot kwartfinale

MisaKrajicekHet lijkt een mooie week voor het Nederlandse tennis te worden. Michaëlla Krajicek, die deze week haar rentree maakte na wekenlang uit de roulatie te zijn geweest, heeft inmiddels de kwartfinale bereikt van het ITF-toernooi in Poitiers. In de challenger waar 100 duizend dollar aan prijzengeld wordt verdeeld, schakelde de Kleine Kraai een thuisspeelster uit. De Francaise Stephanie Cohen-Aloro ging na drie sets uiteindelijk kopje onder tegen de Nederlandse. Krajicek trok de partij met 4-6, 6-3 en 6-4 naar zich toe.

Arantxa Rus doet ook nog mee in Frankrijk. Zij speelt morgen haar partij in de tweede ronde. Verder staat Thiemo de Bakker op de rand van de top-100. Wanneer hij ver komt in het challengertoernooi van Seoul, dan slecht De Bakker volgende week die barriere. Laten we het hopen! Morgen speelt hij ook zijn tweederondepartij.

Lees ook:Krajicek en Rus sneuvelen in kwalificaties Indian Wells
Lees ook:Misa Krajicek zet Olaru knap opzij in Poitiers
Lees ook:Solide Arantxa Rus finaliste in Nantes
Lees ook:Misa Krajicek en Arantxa Rus sneuvelen in kwartfinales
Lees ook:Arantxa Rus en Misa Krajicek zakken op WTA-ranking

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Misa Krajicek dringt in Poitiers door tot kwartfinale

  1. André

    Kan Thiemo inderdaad de top-100 induiken als hij het Challengertoernooi in Seoul wint? Dat zou wel een reuzensprong zijn. Kan hij meteen zijn retourtje Australië boeken!

      /   Reply  / 
  2. Edward

    Beste André,

    Bedankt voor je reacties. Het is altijd leuk als mensen reageren. Maar als Thiemo daadwerkelijk in Seoul wint, dan staat hij maandag zeker in de top-100!
    Mogelijk is een plaats in de halve finale zelfs al genoeg. Maar dat ligt een beetje aan de prestaties van de tennissers die op de ranking bij hem in de buurt staan. We gaan het zien!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>