Misa Krajicek zet Olaru knap opzij in Poitiers

Michaëlla Krajicek heeft haar comeback in het Franse Poitiers opgeluisterd met een zege in het enkelspel. Nadat de Kleine Kraai gisteren met haar Poolse partner Marta Domachovska in de eerste ronde van het dubbelspel met tweemaal 6-0 won, kwam zMisaKrajiceke zojuist opnieuw tot een zege. In de single versperde Krajicek de Roemeense Ioana Raduca Olaru de weg naar de tweede ronde. De eerste twee sets waren de verschillen nihil, in de derde set bleek Krajicek de beste. De wedstrijd eindigde in 7-6, 3-6 en 6-1.

Krajicek kampte de afgelopen  zes weken met een polsblessure. Daardoor miste ze onder meer de US Open. De challenger in Poitiers is een sterkbezet evenement, met een dotatie van honderdduizend dollar  Nummer 28 van de wereld Dominika Cibulkova doet onder meer mee aan het toernooi. Olaru staat 71e op de mondiale ranking. Krajicek boekt dus een fraaie overwinning die telt.

Vanavond zal Arantxa Rus in actie komen. Zij overleefde het kwalificatietoernooi en moet in de eerste ronde aantreden tegen Alexandra Dulgheru, ook uit Roemenië. De Roemeense staat op de rand van de top-50 en is als derde geplaatst. De partij zal niet eerder beginnen dan om 18.30 uur.

Lees ook:Rus ook in hoofdtoernooi Poitiers; Sijsling succesvol in Seoul
Lees ook:Misa Krajicek niet in kwalificaties Poitiers
Lees ook:Arantxa Rus overleeft ook eerste ronde in Poitiers
Lees ook:Misa Krajicek dringt in Poitiers door tot kwartfinale
Lees ook:Misa Krajicek opent het jaar met een overwinning

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>