Arantxa Rus zakt plaatsje op wereldranglijst

arantxa rusNederlandse tennissters Arantxa Rus en Michaëlla Krajicek wisten afgelopen week geen terreinwinst te boeken op de wereldranglijst. Arantxa Rus staat op de nieuwe ranking van de WTA op de 108e plaats. Dit is een plaatsje lager dan vorig jaar. De linkshandige speelster komt dit jaar niet meer in actie en lijkt veroordeeld te worden tot het spelen van kwalificaties op de Australian Open.

Datzelfde lot zal Michaëlla Krajicek wel beschoren zijn. De 20-jarige Nederlandse staat op de 129e stek en da is ten opzichte van vorige week geen verschuiving. Krajicek sneuvelde bij het ITF-toernooi in Minsk in de tweede ronde. Deze week speelt Krajicek haar laatste toernooi van het jaar. In Bratislava wordt vijftigduizend dollar aan prijzengeld verdeeld. In de Slowaakse stad is ze als vijfde geplaatst. Bij de loting werd ze in de eerste ronde gekoppeld aan Nikola Hofmanova uit Oostenrijk.

In de toptien van de mondiale ranking waren overigens ook geen verschuivingen.

Lees ook:Winnende Krajicek treft in tweede ronde tennisbabe met borstverkleining
Lees ook:Arantxa Rus en Misa Krajicek winnen terrein op wereldranglijst
Lees ook:Topseed Rodina zet Misa Krajicek in kwartfinale de voet dwars
Lees ook:Misa Krajicek verliest van Roemeense tennisbabe
Lees ook:Misa Krajicek dringt in Poitiers door tot kwartfinale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>