Winnende Krajicek treft in tweede ronde tennisbabe met borstverkleining

MisaKrajicekMichaëlla Krajicek heeft vandaag de tweede ronde van het ITF-toernooi in Minsk bereikt. De ‘Kleine Kraai’ hield in twee lange sets Eva Hrdinova uit Tsjechië van zich af. Na ruim twee uur tennissen stonden de beslissende cijfers van 7-5 en 6-3 op de borden. Hrdinova is de mondiale nummer 177. In Minsk wordt deze week vijftigduizend dollar aan prijzengeld verdeeld.

In de volgende ronde treft Krajicek de Roemeense Simona Halep. Dit is de veelbesproken tennisbabe die in juli haar borsten liet verkleinen. Haar te grote boezem zat tijdens het tennissen zo in de weg dat het volgens haar onmogelijk was om met haar borsten de toptienvan de wereld te bereiken. Ze had last van haar rug en serveren bleek erg lastig. Met kleinere borsten zou het makkelijker tennissen zijn.

SimonaHalepDe ingreep is succesvol verlopen en sinds dit najaar neemt ze weer volop deel aan toernooien. Enkele weken geleden vormde Halep bij een Frans ITF-toernooi in het dubbelspel nog een koppel met de andere Nederlandse topper, Arantxa Rus. Duidelijk is dat de Roemeense tennisbabe in vorm is. In de eerste ronde in Minsk sloeg Halep de als eerste geplaatste Anastasia Yakimova uit het toernooi.

Krajicek heeft overigens nog een appeltje te schillen met Halep. Eerder dit jaar verloor Krajicek in het kwalificatietoernooi op Roland Garros van Halep.

En voor alle nieuwsgierigen: Op de foto rechts staat Halep nog vóór de borstverkleining…

Lees ook:Roemeense tennisbabe wil met kleinere borsten naar de top
Lees ook:Misa Krajicek verliest van Roemeense tennisbabe
Lees ook:Misa Krajicek zet Olaru knap opzij in Poitiers
Lees ook:Topseed Rodina zet Misa Krajicek in kwartfinale de voet dwars
Lees ook:DC: Tsonga vloert De Bakker en Nederland definitief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>