Regen teistert slot van de US Open

Door de overvloedige regenval in New York is het toernooischema van de US Open in de knoei gekomen. Inmiddels is bekendgemaakt dat de finale op Flushing Meadows pas maandag gespeeld wordt.

Het toernooi om de mannen is gedwongen opgeschort. De kwartfinalepartij tussen Rafaël Nadal en Fernando Gonzalez is nog steeds niet voorbij. Nadal leidt met 7-6 en 6-6. Als de regen niet weer spelbreker is, wordt de kwartfinale zaterdag (plaatselijke tijd) afgemaakt. Zondag staan dan de halve finales op het menu, op maandag gevolgd door de eindstrijd. Roger Federer treft in de halve finale Novak Djokovic. Juan Martin del Potro treft de winnaar van de partij Gonzalez-Nadal.

Bij de dames worden zaterdag de halve finales afgewerkt. Kim Clijsters stuit op favoriete Serena Williams. De Deense Caroline Wozniacki treft in de andere partij de tweede Belgische, Yanina Wickmayer. Wanneer beiden Belgische tennissters zouden winnen, wordt de finale een Vlaams onderonsje. De vrouwenfinale wordt zondag afgewerkt.

Lees ook:Rafaël Nadal in drie sets naar halve eindstrijd in New York
Lees ook:Record voor gravelkoning Nadal: 7 Roland Garros titels
Lees ook:Nadal en Djokovic vechten maandag verder om de Roland Garros titel
Lees ook:Federer loot Murray en Del Potro, Nadal versus Djokovic
Lees ook:Rafaël Nadal in straight sets gevloerd door Juan Martin del Potro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>