Kim Clijsters bereikt eenvoudig de halve finale van US Open

Kim Clijsters heeft als eerste speelster de halve eindstrijd van de US Open bereikt. In haar partij in de kwartfinale wipte de Vlaamse tennismoeder de Chinese Li Na uit het toernooi. De tennisster uit Bree hoefde daar niet eens groots voor te spelen.

Li Na was niet constant genoeg om het Clijsters echt lastig te maken. Vooral in het eerste bedrijf werd het Clijsters, die met een wildcard het hoofdtoernooi binnenkwam, erg makkelijk gemaakt. De vele fouten van de Chinese zorgde voor 6-2 in de eerste set. Li Na kwam in de tweede set beter in haar spel. Desondanks was het niet genoeg: 6-4.

In de halve finale is een confrontatie met Serena Williams mogelijk. In de vierde ronde werd oudere zus Venus al door Clijsters uitgeschakeld. Serena Williams moet dan wel eerst afrekenen met Flavia Pennetta uit Italië.

Lees ook:Caroline Wozniacki voorkomt Belgische tennisfinale
Lees ook:Veegpartij voor Henin; Williams via tiebreaks naar finale
Lees ook:Verliezende zusjes Williams uit vorm
Lees ook:Kim Clijsters zet gefrustreerde Serena Williams te kijk
Lees ook:Maximale boete opgelegd voor wangedrag Serena Williams (incl. video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>