Opnieuw winst Clijsters, Venus Williams moet zich zorgen maken

Kim Clijsters is het WTA-toernooi van Toronto sterk begonnen. De Belgische tennismama versloeg in de eerste ronde qualifier Elena Baltacha met 6-3 en 6-4. De Vlaamse had de hele partij niet veel te vrezen van haar Britse opponente. In de tweede ronde treft Clijsters de als negende geplaatste Viktoria Azarenka uit Wit-Rusland. Vorige week keerde Clijsters terug op de WTA-tennistour. In Cincinnati ging ze in de kwartfinales onderuit tegen Dinara Safina.

Venus Williams is inmiddels al uit het toernooi. Na een bye in de eerste ronde werd de oudste van de twee zusjes Williams uit het toernooi geknikkerd door Kataryna Bondarenko uit de Oekraïne. Het werd 1-6 , 7-5 en 6-4 voor Bondarenko. Williams moet zich zorgen gaan maken met het oog op de US Open. Ze is nog niet in vorm. Vorige week kende Venus ook al een vroege aftocht bij het toernooi van Cincinnati. Toen verloor ze in de derde ronde in twee sets van de Italiaanse Flavia Pennetta.

Lees ook:Verliezende zusjes Williams uit vorm
Lees ook:Na Li schakelt Venus Williams uit, Kerber wint van Kvitova
Lees ook:Kim Clijsters wipt landgenote Flipkens uit US Open
Lees ook:Roland Garros finaliste Errani sneuvelt in eerste ronde
Lees ook:Na Kim Clijsters ook Wickmayer in kwartfinales US Open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>