‘Kim Clijsters keert terug in de top-10 van de wereldranglijst’

De volgers van Tennis.blog.nl zijn heel stellig: Liefst 93 procent verwacht dat Kim Clijsters tenminste terugkeert in de top-10 van de mondiale ranking. Dat blijkt uit de poll die twee weken geleden is gestart. Op moment van publicatie van dit bericht hadden 28 mensen hun stem uitgebracht. Bijna drie op de tien stemmers denkt dat Clijsters na haar comeback zelfs weer de beste tennisster ter wereld wordt. 64 procent denkt dat ze ‘gewoon’ de top-10 zal halen. In totaal zijn twee stemmers (7%) wat pessimistischer. Zij denken dat Clijsters maximaal de top-100 gaat halen.

De Vlaamse tennismoeder maakte twee weken geleden in Cincinnati haar rentree op de WTA-tour. Daar reikte ze tot de kwartfinale. Marion Bartoli, Patty Schnyder en Svetlana Koeznetsova werden allemaal verslagen. Volgende week neemt Clijsters ook deel aan de US Open. Voor het vierde grandslamtoernooi van het jaar heeft ze een wildcard gekregen.

Woensdag verschijnt een nieuwe poll op Tennis.blog.nl. Zelf een leuk idee voor een poll? Reageer op dit bericht!

Lees ook:‘Rafaël Nadal is grootste favoriet op Australian Open’
Lees ook:Poll: Hoe ver reikt Kim Clijsters?
Lees ook:Nieuwe poll: Wie wint de Australian Open?
Lees ook:Welke Nederlandse enkelspeler gaat naar de US Open?
Lees ook:‘Frankrijk gaat in Davis Cup eenvoudig winnen van Nederland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>