Welke Nederlandse enkelspeler gaat naar de US Open?

Op Wimbledon kwam helemaal geen landgenoot in actie in de enkelspeltoernooien. Een dieptepunt! Dat willen we als tennisliefhebbers zeker niet vaker meemaken. Maar welke Nederlandse tennisser komt dan op het volgende grandslam, de US Open, in actie? Is dat eigenlijk al -chauvinistisch als we zijn – realistisch voor Raemon Sluiter? Is Robin Haase dan weer fit? En reiken Arantxa Rus en Michaëlla Krajicek tot het hoofdtoernooi? En worden ze dan op basis van hun ranking toegelaten of slaan ze zich met succes door het kwalificatietoernooi? Stem mee op de poll die sinds donderdag op Tennis.blog.nl (aan de rechterkant) geplaatst is. Stemmers kunnen meerdere antwoorden uitbrengen. De US Open vindt eind augustus plaats. Dan gaan we ook kijken hoeveel stemmers het bij het rechte eind hadden en wie ons verrast heeft en wie juist niet. Kortom: Denk mee en stem!

Lees ook:‘Kim Clijsters keert terug in de top-10 van de wereldranglijst’
Lees ook:‘Rafaël Nadal is grootste favoriet op Australian Open’
Lees ook:Nieuwe poll: Wat kan Arantxa Rus op de US Open?
Lees ook:Wie wint de US Open? Is Federer jouw favoriet?
Lees ook:Poll: Hoe ver reikt Kim Clijsters?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Welke Nederlandse enkelspeler gaat naar de US Open?

  1. Steven

    Raemon Sluiter via de kwalificaties?
    Rekening houdende met wild cards e.d. zou hij dan toch bij de beste 250 a 270 van de wereld moeten staan en dat staat hij momenteel niet. Ik vraag me daarom af of hij hiervoor een uitnodiging krijgt.

    Robin Haase via de kwalificatie dan? Zeer waarschijnlijk komt de US open te vroeg voor hem om een SE (special exempt) aan te vragen.

    Arantxa Rus? Zit gelukkig al in het hoofdtoernooi. Sterk afhankelijk van de loting maar zou tweede of derde ronde kunnen halen.

    en Michaëlla Krajicek via de kwalificaties? Hmm, zou moeten kunnen. Ze zit qua ranking redelijk dichtbij rechtstreekse kwalificatie maar een slecht laatste toernooi (qua resultaat) zette een streep door die optie. Kan zich wellicht kwalificeren en is ook afhankelijk van de loting. Ook zij moet een 2e ronde kunnen halen.

    Laten we verder Jesse Huta Galung, Michel Koning en Matwe Middelkoop niet vergeten voor de kwalificaties bij de mannen. Succes allen!!

      /   Reply  / 
  2. Steven

    En laat ik Thiemo de Bakker niet vergeten natuurlijk! Gezien huidge coach perikelen is kwalificatie niet waarschijnlijk. Zou grote verrassing zijn. De poll is overigens aan revisie toe. Rus is inmiddels zeker van deelname. Zo heeft bijna iedereen het straks bij het juist eind ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>