Rafaël Nadal zegt definitief af voor tennistoernooi Ahoy

Federer2Rafaël Nadal is over twee weken niet te bewonderen in Rotterdam. Wegens een knieblessure heeft de Spanjaard zich definitief af moeten melden voor het ABN Amro World Tennis Tournament, dat van 8 tot en met 14 februari in Ahoy wordt afgewerkt.

De komst van Nadal stond al op losse schroeven. De tennisser van Mallorca raakte eerder deze week weer geblesseerd aan zijn knie. Daardoor moest hij in de kwartfinale van de Australian Open tegen Andy Murray halverwege de derde set ook opgeven. Op de website van het toernooi zegt Richard Krajicek dat hij veelvuldig contact heeft gehad met het management van de Spaanse geweldenaar. “Onderzoek wees uit dat de blessure meer herstel vergt dan aanvankelijk gedacht”, aldus de toernooidirecteur.

De toernooiwebsite is inmiddels helemaal bijgewerkt. Op de Homepage staat ook geen afbeeldingen meer van Nadal. De Spanjaard was immers de grootste publiekstrekker. Door de afmelding van Nadal is Novak Djokovic nu de grootste publiekstrekker. De huidige nummer 3 van de wereld heeft een reputatie als het gaat om het publiek voor zich te winnen. Zijn bijnaam is niet voor niets de Djoker. Ben benieuwd wat hij de tennisfans gaat voorschotelen.

Lees ook:Slecht nieuws: tennisjaar lijkt voorbij voor Nadal
Lees ook:Komst van Nadal naar Ahoy hoogst onzeker
Lees ook:Krajicek strikt Nadal en Djokovic voor tennistoernooi Rotterdam
Lees ook:Roger Federer krijgt eigen straat in Halle
Lees ook:Ballenkinderen gezocht voor ABN AMRO World Tennis Tournament

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>