Ballenkinderen gezocht voor ABN AMRO World Tennis Tournament

De beste plek om de  tennistoppers in Rotterdam in actie te zien is vanaf de baan zelf! Als volwassene zou ik het stiekem ook nog wel willen, maar de rol van ballenjongen of –meisje is alleen weggelegd voor 12 t/m 14 jarigen. Aanmelden kan via de site van het toernooi. Leuk detail: ook toernooidirecteur Richard Krajicek heeft er als ballenjongen rondgelopen.

De 40e editie van het toernooi in de Ahoy’ wordt gespeeld van 11 t/m 17 februari 2013. Grote publiekstrekker is de nummer 1 van de wereld: Roger Federer. De Zwitser won twee keer eerder het toernooi. 

Lees ook:Söderling krijgt derde en laatste wildcard tennistoernooi Ahoy
Lees ook:Wimbledonkampioen Roger Federer twee keer in Nederland in actie
Lees ook:Rafaël Nadal zegt definitief af voor tennistoernooi Ahoy
Lees ook:Federer wil historie schrijven in Rotterdam
Lees ook:Krajicek strikt Nadal en Djokovic voor tennistoernooi Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>