Affiche finale Davis Cup: Nadal en Verdasco versus Stepanek en Berdych

Tennis;algemeen3Rafaël Nadal en Fernando Verdasco zullen present zijn bij de finale van de Davis Cup, waarin Spanje en Tsjechië de degens zullen kruisen. Dat viel in diverse media al te lezen vandaag. Nadal miste vorig jaar nog de finale van het prestigieuze landentoernooi. Ook zonder de tennisser van Mallorca gingen de Spanjaarden er met de hoofdprijs vandoor. Argentinië was toen het slachtoffer. Nadal is de nummer 2 van de wereld, Verdasco is achtste.

Tsjechië heeft met Radek Stepanek en Tomas Berdych ook twee goede spelers in huis. Zij staan twaalfde respectievelijk twintigste op de wereldranglijst. De ontmoeting in Barcelona is dus zeker een fraai affiche. Hopelijk blijven alle spelers gevrijwaard van blessures. Dat verdient de Davis Cup ook. Hét landentoernooi van het tennis is die toppers dubbel en dwars waard.

Lees ook:Spaans dubbel kan Davis Cup definitief binnenhalen
Lees ook:Komt Rafaël Nadal in finale Davis Cup beter voor de dag?
Lees ook:Nadal en Murray probleemloos naar laatste acht Cincinnati
Lees ook:Karlovic slaat wereldrecord aan aces, maar verliest wel
Lees ook:Mogelijke clash tussen Nadal en Federer in Davis Cup 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>