Sijsling onderuit in Zagreb

 

Igor Sijsling is er na een goede eerste ronde niet in geslaagd om zijn tweede ronde partij bij het ATP-toernooi in Zagreb tegen de Rus Andrey Kuznetsov te winnen. Sijsling – bij dit toernooi achtste geplaatst – begon sterk aan de wedstrijd maar wist het uiteindelijk niet tot een goed einde brengen; de uitslag was 1-6 6-3 7-6 voor zijn opponent. Die mag het nu opnemen tegen de als eerste geplaatste Tommy Haas.

Opvallend is dat de tweede geplaatste Mikhail Youzhny werd uitgeschakeld door de Duitse nummer 358 van de wereld Bjorn Phau. De nummers 3, 4 en 5 (Philipp Kohlschreiber, Ivan Dodig en Marin Cilic) zijn wel door naar de kwartfinales.

Kijk HIER voor alle uitslagen uit Zagreb.

Lees ook:Weergaloze Sijsling verslaat Youzhny
Lees ook:Sijsling wint in Zagreb van gevaarlijke Slowaak
Lees ook:Roddick en Hewitt overtuigend naar tweede ronde US Open
Lees ook:Uitslagen Australian Open: Dag 3
Lees ook:Huta Galung verslaat zichzelf in Zagreb

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>