Weergaloze Sijsling verslaat Youzhny

 

Igor Sijsling is er vandaag in geslaagd om de tweede ronde van het ABN-Amro World Tennis Tournament in Rotterdam te bereiken. De Nederlander liet de nummer 15 van de wereld kansloos: uitslag was 6-2 6-2. Mikhail Youzhny, die in 2007 nog het toernooi in Ahoy won, was niet op zijn best en leek het eigenlijk bij een break achterstand in de tweede set al op te geven.

Opvallend is dat Youzhny ook vorig jaar in de eerste ronde verrast werd door een Nederlander; toen verloor hij van Thiemo de Bakker. Ook Sijsling houdt een traditie in stand die hij vorig jaar begon: toen won hij verrassend van een geplaatste speler, namelijk Jo-Wilfried Tsonga. In de volgende ronde zal de Duitse qualifier Michael Berrer, die in de eerste ronde te sterk was voor Jesse Huta Galung, de nieuwe tegenstander zijn voor Sijsling.

Verder zijn er nog weinig verrassende uitslagen te noteren; Berdych (3), Tsonga (5), Cilic, Kohlschreiber en Gulbis wisten allemaal hun eerste ronde partij te winnen. Kijk HIER voor alle uitslagen!

Lees ook:Jesse Huta Galung delft onderspit tegen Jo-Wilfried Tsonga
Lees ook:Jesse Huta Galung aan de bak in Davis Cup, Sluiter haakt af
Lees ook:Sijsling onderuit in Zagreb
Lees ook:Sijsling door naar tweede ronde in Madrid, Wawrinka laat zich verrassen
Lees ook:De Bakker zakt twee plaatsen op nieuwste ATP-lijst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>