David Ferrer’s misdragingen tegen lijnrechters!

David Ferrer is de huidige nummer 3 van de wereld en komt altijd heel bescheiden en vriendelijk over in zijn interviews. Hij spreekt zich vaak vol respect uit over zijn collega’s en nuanceert zijn eigen plek op de wereldranglijst vaak door uitspraken als “Ik ben kansloos voor een Grand Slam titel in 2014″ en “Ik ben de minst talentvolle speler in de top 100″. Maar zijn gefrustreerde actie op de tennisbaan vandaag gaf toch even een ander perspectief op deze bescheidenheid; het lijkt erop dat hij zijn handdoek kwijt wil op de stoel van de lijnrechter, en in plaats van om de lijnrechter heenlopen moet die official maar voor hem aan de kant. Wanneer hij dit niet vrijwillig doet, helpt Ferrer hem een handje…:

Het is niet de eerste keer dat Ferrer zijn handen niet van de lijnrechters af kan houden, hij lijkt er een nare gewoonte op na te houden wat dat betreft:

Lees ook:Ferrer stoomt af op eindzege Unicef Open
Lees ook:Nalbandian in finale Queens gediskwalificeerd na verwonden lijnrechter
Lees ook:Maximale boete opgelegd voor wangedrag Serena Williams (incl. video)
Lees ook:Djokovic pakt voor derde jaar op rij titel in Abu Dhabi
Lees ook:Robin Haase in Jersey moeiteloos naar tweede ronde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>