Solide Thiemo de Bakker in tweede ronde Indian Wells

thiemodebakkerThiemo de Bakker heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de tweede ronde bereikt in Indian Wells. De Nederlander die zijn debuut maakt op een Masterstoernooi, boekte een mooie zege op de Braziliaan Marcos Daniel. De Bakker zegevierde solide in twee sets. Met tweemaal 6-3 zette hij de mondiale nummer 86 opzij. De Bakker zelf staat 73e op de wereldranglijst. Met het bereiken van de tweede ronde verdient De Bakker 25 ATP-punten.

In de tweede ronde wacht de als dertigste geplaatste Janko Tipsarevic. In de kwartfinales van Chennai eerder dit jaar verloor De Bakker van de Serviër. Beide sets gingen met nipt verschil naar Tipsarevic. Op het hardcourt van Indian Wells wacht dus een mooie kans om revanche te nemen.

Lees ook:De Bakker loot Braziliaan in Indian Wells; tegenstander Nadal nog onbekend
Lees ook:Thiemo de Bakker laat kansen in kwartfinale Chennai liggen
Lees ook:Tipsarevic knikkert Murray uit ATP-toernooi Dubai
Lees ook:Winst voor Thiemo de Bakker in confrontatie met Robin Haase
Lees ook:Krajicek en Rus sneuvelen in kwalificaties Indian Wells

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Solide Thiemo de Bakker in tweede ronde Indian Wells

  1. André

    Dankzij 11 aces was zijn lage eerste-service-percentage gelukkig geen probleem.Eens kijken of in de wedstrijd tegen Tipsarevic de training in Las Vegas baat heeft. Daarna tegen Roddick, die hij inmiddels wel aan moet kunnen, en dáárna Nalbandian en vervolgens Federer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>