Misa Krajicek neemt eerste kwalificatiehorde in Hobart

MisaKrajicekMichaëlla Krajicek heeft de eerste stap op weg naar de hoofdtabel van het WTA-toernooi in Hobart met succes genomen. In de eerste kwalificatieronde wist de tweede Nederlandse op de wereldranglijst Sharon Fichman (WTA-123) uit Canada te verslaan. Krajicek trok in een driesetter met 6-3, 2-6 en 6-2 aan het langste einde. De opponente in de tweede ronde is inmiddels ook al bekend. De Almeerse gaat dan de degens kruisen met Tatjana Malek. De Duitse is de mondiale nummer 71.

Mocht Krajicek overigens het hoofdtoernooi van Hobart bereiken en daar ook nog eens ver reiken (bijvoorbeeld bij de laatste acht), dan komt mogelijk deelname aan de Australian Open in gevaar. Door haar huidige ranking is Krajicek ook veroordeeld om kwalificaties te spelen voor deelname aan het eerste grandslam van het seizoen. Voorlopig is van dit luxeprobleem natuurlijk nog geen sprake. Krajicek moet eerst maar eens het hoofdtoernooi in Hobart bereiken. We zullen zien.

Lees ook:Tiebreaks nekken Misa Krajicek in kwalificaties Brisbane
Lees ook:Misa Krajicek wil via kwalificaties naar WTA-toernooien
Lees ook:Misa Krajicek heeft hoofdtabel Hobart binnen bereik
Lees ook:Kleine Kraai heeft vertrouwen nodig
Lees ook:Misa Krajicek grijpt naast ticket voor hoofdtabel van Australian Open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>