Kleine Kraai heeft vertrouwen nodig

Zo jammer! Michaëlla Krajicek wil zo graag weer de top-100 in, maar het lukt maar niet. Op de WTA-ranglijst hangt ze al een maanden tussen de 115e en 140e plaats. Wat Krajicek nodig heeft is een goede serie, waarin ze bijvoorbeeld eens de halve finale van een toernooi behaalt. Dat zal haar vertrouwen geven. Daarnaast krijgt ze dan ook sneller toegang tot de betere toernooien. Nu moet ze vaak eerst kwalificaties spelen.

Ook deze week is de kleine Kraai al uitgeschakeld in het enkelspel. Nadat Misa in Los Angeles zich met succes door de kwalificaties sloeg, is in de eerste ronde van het hoofdtoernooi uitgeschakeld. Zij moest uiteindelijk na drie sets (3-6, 7-6 en 3-6) haar meerdere erkennen in Peng. De Chinese staat 39e op de wereldranglijst. De verschillen waren niet groot. Hopelijk kan Krajicek aanknopingspunten vinden, zodat ze aan het einde van deze maand ook het hoofdtoernooi van de US Open kan bereiken.

Lees ook:Misa Krajicek heeft hoofdtabel Hobart binnen bereik
Lees ook:Misa Krajicek grijpt naast ticket voor hoofdtabel van Australian Open
Lees ook:Misa Krajicek neemt eerste kwalificatiehorde in Hobart
Lees ook:Krajicek en Rus sneuvelen in kwalificaties Indian Wells
Lees ook:Tiebreaks nekken Misa Krajicek in kwalificaties Brisbane

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kleine Kraai heeft vertrouwen nodig

  1. Danny

    Krajicek moet eens keuzes maken in haar leven. Ze schommelt nu al tijden iets boven de top-100. Niet raar als je geen echte coach hebt, maar een fitnesstrainer, waar je ook nog eens mee in bed ligt de hele tijd.
    Als ze nu breekt met die rare fitnesscoach van haar en een echte tenniscoach neemt, kan ze weer vooruit. Heb haar laatst zien spelen bij Ordina Open, maar echt indrukwekkend is ze niet meer.
    Vond het ook zonde dat ze een aantal maanden geleden in de Wereld Draait Door glashard liep te liegen over haar relatie met die McCaw.
    Op deze voet komt ze misschien net in de top-100, maar top-50 zit er zo niet meer in.
    Jammer hoor van zo’n talent.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>